Praženje kave v prvi Istrski mikro pražarni

Doživetje

Začetna lokacija: Polje 9k, 6310 Izola • Prikaži na zemljevidu

Trajanje

2 uri

Opis

Doživite edinstveno praženje kave v prvi Istrski mikro pražarni, kjer boste spoznali postopek praženja, skupaj skuhali sveže spraženo kavo ter jo tudi poskusili. Za domov prejmete 200 g sveže pražene kave.

Preden nadaljujete, se morate strinjati z uporabo piškotkov ter omogočiti njihovo uporabo v brskalniku!

Program

Vabljeni na edinstveno doživetje v naši Istrski mikro pražarni, kjer boste pobliže spoznali skrivnosti praženja kave in uživali v sveže pripravljenem kavnem napitku. Naša pražarna, prva te vrste v Istri, vam ponuja priložnost, da se popeljete skozi celoten postopek praženja – od izbire surovih kavnih zrn, preko samega praženja, do končnega izdelka, ki ga boste imeli priložnost tudi okusiti.

Med ogledom pražarne boste izvedeli več o procesu praženja, kako vsaka faza vpliva na okus in aromo kave ter kaj naredi skodelico kave resnično nepozabno. Naši strokovnjaki vam bodo razkrili tudi nekaj skrivnosti, ki jih pri svojem delu uporabljamo, da dosežemo popolno skodelico kave.

Doživetje se zaključi s skupnim kuhanjem sveže spražene kave, ki jo bomo nato skupaj tudi poskusili. Vsak udeleženec bo za piko na i prejel še 200 g sveže pražene kave, ki jo boste lahko odnesli domov in v njej uživali še dolgo po koncu doživetja.

Pridružite se nam na tej kavni pustolovščini in odkrijte, zakaj je naša kava nekaj posebnega!

Izvedba delavnice je možna v Slovenskem, Angleškem in Iatalijanskem jeziku.

Pričetek: Polje 9k, 6310 Izola • Prikaži na zemljevidu

V obrtni coni Polje v Izoli, kjer se je nekoč razprostiral Mehano, stoji prenovljena stavba coffeetime.si. S svojo domačnostjo vabi vse kavne navdušence, da odkrijejo edinstvena doživetja v sodobnem in prijetnem okolju.

Največje možno št. udeležencev

8

Nivo težavnosti

Lahko (Primerno za vse uporabnike)

Dodatne informacije

Kaj je vključeno:
  • Ogled pražarne
  • Ogled postopka praženja z razlago
  • Delavnica priprave kave po eni izmed alternativnih brewing metodi
  • 200 g pražene kave za vsakega udeleženca